Cookies och javascript är en nödvändighet för att vår hemsida ska fungera som det är tänkt.

Varukorgen kräver cookies
Det intressanta med cookies är bland annat att de minns vilka produkter du lagt i varukorgen, om du besökt vår sida tidigare och dylikt. Hela varukorgen är sparad med hjälp av cookies, vilket betyder att cookies är en förutsättning för att du ska kunna genomföra köp på Greatlife.se.

Försvinner dina produkter från kundvagnen?
Om du har problem att handla hos oss, t.ex. om de varor du försöker lägga i kundvagnen inte stannar i den, så kan det bero på att du har valt att din webbläsare (browser) inte skall acceptera cookies.

JavaScript
Dessutom måste JavaScript vara aktiverat i webbläsaren.

Länkar till olika hjälpsidor för respektive webbläsare