Om du vill returnera en eller flera produkter gör så här:

1. Skicka oss ett mail på info@greatlife.se och meddela oss vilken eller vilka produkter du vill returnera, ordernummer samt ditt namn.
  2. Packa de produkter du vill returnera i bubbelplast samt packpapper. Det är viktigt att produkterna packas väl eftersom trasiga burkar inte ersätts. (Öppnade eller skadade burkar ersätts inte.)
  3. Skriv på ett papper vilket ordernummer det gäller och även ditt namn. Lägg detta papper med burkarna som du returnerar.
  4. Skicka returen till (spara spårningsnumret):

Greatlife
c/o DreamLogistics
Box 195
566 24 Habo

Du behöver även registrera din retur hos Klarna:

1. Logga in på ditt konto hos Klarna här och klicka dig fram till fakturan som avser det du ska returnera. Tryck på “Rapportera retur” och bekräfta detta genom att trycka på “Jag har returnerat mina varor”.
  2. Så fort vi har tagit emot din retur uppdaterar vi fakturan hos Klarna och Klarna skickar ett mail till dig som bekräftar detta.

Observera att eturfrakt bekostas av kunden. Om du returnerar delar av en order ersätts varken frakt eller returfrakt. Observera att öppna burkar inte ersätts. En ompacknings- och hanteringsavgift om 149 kr tas alltid ut för returer.