Det var inte alls roligt att höra att du för tillfället inte kan beställa hos oss. Vi har samlat olika förslag på lösningar som man kan pröva och vi rekommenderar att du läser igenom dessa som ett första steg.

När man har valt vilka varor man önskar att beställa så ska stegen se ut som på bilderna nedan. Om alla dessa steg mot förmodan inte blir synliga så skulle vi i första hand rekommendera att man laddar om sidan och även provar att använda en annan webbläsare. Om det fortfarande inte skulle fungera så ber vi er ta kontakt via vår kundtjänst så kan vi kika vidare på detta med ansvarig avdelning.

Steg 1 - Kundvagn

Steg 2 - Leveransinformation

I detta steg behöver du fylla i din e-postadress, ditt postnummer och  mobilnummer. Baserat på ditt postnummer visas dina leveransalternativ.

Steg 3 - Välj fraktsätt

Steg 4 - Slutför ditt köp med Klarna Checkout